lördag 5 juli 2014

tacksam, dag 4.

idag (igår), 4:e juli är jag tacksam för:

- att jag fick träffa Alfred på hans 1-månaders dag. tacksam att han blev till, att det gick bra när han föddes, att han verkar vara en frisk och välmående liten plutt. bäbisar, nya liv, vilken välsignelse!
(för att inte tala om hans storebror Edvin...)

- tacksam att det var soligt hela dagen och jag var ledig fram till kvällen. kändes som det var länge sen det hände. huden och sinnet behövde lite sol, även om det kanske blev lite för mycket av den varan, men i juli brukar man ju ha fått lite naturligt solskydd - icke- två rödbrända axlar här.

- jag är tacksam för en riktig klassiker till fredagsmys-middag: tacos! har gått och vart sugen på det i nån vecka sen jag såg en smarrig bloggbild på det. man glömmer ju lätt bort tacosen på sommaren bland all grillning men gör inte det, för mums vad gott det är!
fast det viktigaste med middagen var ju inte maten utan sällskapet. var ju hemma i Baggbo idag och Micke kom upp till oss och käkade middag hos mamma&pappa. kombinationen av de jag tycker så mycket om och vill ska tycka om varandra. och de tror jag de gör också.
och den där killen M., han som får min mage att pirra och mitt hjärta att banka varje gång han tar mig vid handen. fortfarande, efter över 1,5 år så har inte den känslan förminskat. fråga mig inte hur, men han förtrollar mig.

- jag är tacksam för att den här jobbnatten gått relativt fort och att jag ännu inte dött av trötthet, helt ok faktiskt.

livet på landet

kärlek! /ia

Inga kommentarer: