lördag 27 april 2013

jag vill ha dig här på riktigt inatt och suga liv ur din halspulsåder

min helg so far har varit bra.
har kommit igång ordentligt med träningen igen och ÅHH vad jag mår bra av det. ben+magstyrka i torsdags, skivstång + intervall igår, spinning idag. endorfinerna pumpar och jag känner att jag lever. inge plats för att vara låg och deppig här inte. älskar att känna kroppen jobba under mig, de träningspass man känner sig stark som ett jäkla urtidsdjur. då får man passa på att njuta. (och plågas lite)



igår hade jag en sån där skön hemmafru-dag också. tvätt x 2, handla mat, städa, matlagning osv. älskar det där hemmapysslet. (ibland. i lagom mängd).

och mathandlingen och lagningen var ju inte bara för mig utan för bästa-tjejerna som kom hit på nån sorts inflyttningsmiddag. eller var det nu var. trevligt som bara den iallafall och jag fick rosor (vägen till en kvinnas hjärta går genom blommor har vi också konstaterat, haha) och vi drack lite bubbel till efterrätten. mmm. (och yeah - jag kan ju banne mig laga mat. wiihoo!)



och sen skulle vi ner 'en kortis' på Pitchers.... och halv tre vart hemkomsten.... men det är bra, ibland ska man vara lite spontan (även om man som jag älskar att komma upp tidigt på morgonen och ut och hurta)

och det en liten speciell, men väldigt intressant kväll på krogen.
jag och kompis 1 fick sällskap vid bordet av kille nr 1 och nr 2. kompis och kille nr 1 bondade rätt bra.... snackade och ja kanske inte gick var och hem till sitt vid kvällens slut.

jag och kille 2... diskuterade Gud och tro och religion i x-antal timmar. sjukt intressant! och jag älskar när folk ute vågar fråga, och ifrågasätta min tro och varför man tror och sånt. för det får mig att tänka till och ställas mot väggen. det får mig att träna på att försöka formulera min tro i ord på ett lättförståeligt sätt. det får mig att inse hur människor ute i 'vanliga' världen tänker på Gud. och jag tycker det känns så tragiskt när det ofta kommer fram att människor ser på kristendomen som bara en stor hög med jobbiga, tråkiga regler som man måste följa, samt att Gud ligger bakom, okej-ar, allt som händer här i världen och därmed också all ondska, sjukdomar, skador, skit osv.

Om Gud vore sådan, bara en hård regel-makare som dessutom tillåter en massa ondska, då skulle inte jag heller tro på honom. det vore ju nästan att vara... dum i huvudet.  
men han är ju nått annat. godheten, skaparen, förlåtaren. kärleken.

så ja, jag tror att både jag och kompis tyckte det var en lyckad krogkväll: hon fick ragg och jag fick snacka Gud. 
yeah.

idag har jag tagit hand om ett diskberg.
Syrran och Mattan och Edvin-plutten var här sen. jag höll på att garva ihjäl mig flera gånger. 1,5åringar är rätt underhållande. 
och jag kunde bjuda på eget-bakat bröd och middag. och vi tog ett varv runt gruvan. Mysigt och sååå skönt att vara ledig på en helg för en gångs skull. jag känner mig ju som en normal människa typ :)


och ja sen spinning och nu blir det en till tjejkväll. mysigt. garanterat en massa tjejsnack.:)

yes yes.
keep on rockin' in the free world. 

puss och kärlek! /ia. 

Inga kommentarer: