söndag 14 april 2013

fina fisken

såhär efter några dagar i stan måste jag säga att det är helt underbart att ha fem-minuters cykelavstånd till allt igen: jobbet, stan, friskis. framförallt jobbet. man vinner ju så mycket tid.

och så är det, än så länge, väldigt skönt och mysigt att få rå om sig själv, sköta sitt eget hushåll, fixa med mat, städ tvätt. ta ansvar: om det inte är jag som gör det blir det inte gjort. ansvaret: jag vill ha det fint alltså ser jag till att hålla det fint.
och jag är ju inte hel-ensam heller, två små söta katt-monster väntar ju mig varje dag när jag kommer hem. igår var min aktivitet innan jag åkte till jobbet: ligga i sängen och klia katterna på magen. inte helt fel.

i fredagskväll hade vi lite samkväm i lägenheten, Johanna, Jocke, Chellan och jag. vissa (jag) åt sushi. så himmelskt gott! längtat sen jag kom hem från indien typ, men i Bjurs så blir det ju inte så mycket sushi varken gjord eller köpt en fredagkväll.
hursomhelst, en mycket trevlig kväll. ett glas vin och massa skratt. så skönt att kunna bjuda hem folk till sitt eget. så ja, nästan perfekt kväll. fast bara nästan.
någon saknades.


och sen jobb resten av helgen. tjing.
kärlek! /ia

Inga kommentarer: