onsdag 14 september 2011

jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd för storm.

-

Det räcker inte med att tänka för att finnas.

"ska ingen gilla min status?"-tanken. världens mest nutidspräglade tanke. jag skäms! hopplöst förlorad i facebook och bekräftelseträsket.
det är inte längre "jag tänker - alltså finns jag" som är sanningen. utan "jag får likes och kommentarer på facebook - alltså finns jag" (och jag tror faktiskt inte jag är ensam om detta fenomen...)

och där kom just ett gilla. Tack Lina. jaha, då vet jag att jag finns och kan sova inatt med.


Så: jag borde nog verkligen börja facebookfasta lite igen. det skulle nog vara bra och skönt.
fast att man vill veta att man finns är väl kanske inget konstigt egentligen...


Har träffat lilla E idag för första gången. (Så, nu har ni första bokstaven också på detta lilla mirakel-liv. Vi kan ha namn-gissningstävling, rätt svar kan få..... ett blogginlägg tillägnat sig. ha) Men honom ska jag berätta mer om senare. Och har inte förfrågat föräldrarna än om det är okej att han blir exponerad här och blir ett kändisbarn ;)
haha.

/ia.

4 kommentarer:

Tore sa...

Grattis! Har varit sjukt offline de senaste dagarna men hoppas allt gått bra och vad kul att du äntligen blev moster.. Längtar till den dag jag blir farbror!
Jag gissar på Elin om der är en tjen och Elis om det är en kille :D

maria sa...

Elmer!

Jessica sa...

Erik eller Elias :)

maria sa...

Åh jag känner igen mig så otroligt mycket i det här inlägget! Vet inte hur många gånger jag uppdaterat Facebook idag och undrat "Varför har jag inga kompisar?" idag. Suck.

Ny chansning: Eyvind.