tisdag 3 maj 2011

men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen.

Jag tycker synd om den som ska bo ihop med mig en vacker dag. När jag får mina eftermiddags-blodsockerdippar är jag ett monster! Eller beteer mig som en 3-åring typ. Inte så smickrande, speciellt inte när man tittar tillbaka på det i efterhand. MEN lugn, det finns ett enkelt botemedel: Sätt en kopp kaffe och en smörgås/banan framför mig så blir jag så snäll och gullig såååå igen :)

Fast man börjar lära känna sin kropp iallafall. På kvällarna när jag får plötsligt insättande illamående har jag lärt mig att: äta något saltat med extra salt på. Då går det över. Så då borde det ju vara det som är anledningen och inte så farligt att äta lite extra salt väl? Det händer ju i princip alltid efter svettiga träningspass så då borde det ju vara vad kroppen behöver.

När vi ändå är inne på ämnet: Vi har ju anmält oss till Tjejmilen nu. Känns lite läskigt, men mest spännande och sporrande än så länge. Idag blev det årets första Jungfrubergs-tur. Gick inte överdrivet bra men inte överdrivet dåligt heller. Tror jag iallafall är bättre form än samma tid förra året, så det kan man ju glädjas åt.

Och idag har jag varit en duktig sjuksköterskestudent. Och på den fronten kan jag behöva allt självförtroende som nånsinn går att få. Så förbenat läskigt att det börjar närma sig eximinationsdagen... Men idag är jag nöjd och glad med min insats. Det kanske finns hopp för den blivande yrkeskarriären trots allt.


godnatt!
(och hoppas bara ingen går förbi mitt öppna fönster nu ikväll. för jag lyssnar på musik som jag skulle skämmas att erkänna att jag lyssnar på. Men Jessica skulle vara nöjd om jag säger så, haha.)

/ ia

Inga kommentarer: