måndag 23 maj 2011

Helgen i ord.


(Nu är jag en sån där som skriver om mitt liv som att det vore roligt. Men tro inte att jag glassar runt såhär jämt. Läs här. Men i helgen var det roligt (när blir det semester igen liksom...???) så det gäller att passa på tänker jag...)

Stockholm. Tåg. Sol. Tacos. Vin. Tunnelbana. Söder. Johanna. Sängdelning med Madde. Mysfrukostar. "Vill du ligga med mig då?" - 1000 gånger. Sminkad och ompysslad. Shopping (hittade dock ingenting jag ville köpa på 2 helad dagar - det är ju en bedrift i sig). Sallad. Erica&Olivia. Kaffe, massa kaffe. Mariatorgslunch. Djupsnack med Madde. Flum med Madde. Morgonmassage av Madde. (åh så skönt, massage borde ingå i mänskliga rättigheter!). Bio - Water for Elephants (skitbra film, och som vi sa: Robert Pattinson blev bara snyggare och snyggare ju skitigare han blev, haha). Godis. Djurgården. Vattenstänk. Mjukglass. Rosendahls trägårdar. Brats & silikonbröst. Singelbacken-igen. Sockerchock. Betelstock. Återseenden.

Jaha det var väl lite av helgen det. Som var super.


Men nu tillbaka till verkligheten, till småstaden och sockeravvänjning, artikelplugg och massa träning. Jag gillar vardagslivet också!

Och jag gillar att det är varmt och ljust halv elva på kvällen. Då behöver man inte cykla vilse. Älska sommar!

/ia.

Inga kommentarer: