torsdag 19 september 2013

Comeback

i tisdags gjorde jag något ovant, men som ändå ju var så gammalt och välbekant: fotbollsträning! det var en konstig känsla att efter typ fyra år sen sist leta fram skydd, strumpor och snöra på sig fotbollsskorna.
Var asnervös innan, haha.

men så orolig hade jag inte behövt vara, det var ganska välbekant även om man såklart var ringrostig och kände sig lite lost på planen ibland.
men framförallt: OJ vad KUL det var. den gamla välbekanta fotbollskärleken :) och ganska jobbigt, har ju inte kunnat träna alls mycket kondis i sommar eftersom jag varit småsjuk typ hela tiden. men även om det var jobbigt tror jag, faktiskt, att jag inte flåsade värst av alla iallafall.
Så än finns det hopp för denna kropp, hehe.

så är himla glad att Jennifer lurade med mig, annars hade jag aldrig vågat, och perfekt när FK tränar på Koppis som är så himla nära hemma. ska nog försöka prova nån träning till innan säsongen är slut och sen bestämma om man kanske vill köra på det till nästa år kanske.

ja, i söndags, måndags och tisdags kände jag mig pigg, kunde leva utan Alvedon och passade på att träna 3 pass dessa dagar.... och nu.....tada: halsont, seg i kroppen! 
alltså, blir inte ens förvånad längre. men skit vad pissigt tråkigt det är!

en gammal fotbollsbild från korpen-tiden i Stockholm :) 
men förutom det: en, hittills, bra vecka.
det är häftigt när man kommer på sig själv med att tänka: jag trivs alldeles utmärkt bra med mitt liv. jag trivs ju ännu lite bättre när jag kan träna, få endorfinkicken. när jag får vara med Mikael. när det finns en balans mellan jobb och fritid, mellan arbete och vila. när man får träffa vänner.
lördag taggar vi till 50-års och 80-tals fest! yihoo det blir kul :)
TACKSAMT. Tack Gud.

skulle vilja skriva något om Kristian Gidlund och hans bortgång också. men det får i såna fall bli i ett senare, mer genomtänkt, inlägg.
sorgligt är det i alla fall. han skrev så otroligt bra. 

Kärlek! /ia

Inga kommentarer: