lördag 29 oktober 2011

walking aimlessly

--
här kommer ett babbla-lite-ostruktererat-om-alltmöjligt-inlägg:

först, musiktips: Anna Ternheim har släppt nytt album. Jag har inte helt hunnit lyssna in det än, men lite grann, och kan något av henne vara annat än bra liksom?

jag har ju fyllt år nu, och måste säga och erkänna: jag är barnsligt förtjust i att bli gratulerad och få presenter :) visst, det är saligare att ge än att få, men det är bra roligt att få också!

och det jag märker nu när man blivit lite äldre är att det är det där otippade som man blir mest glad över. Min önskan inför 23-årsdagen var faktiskt: hoppas det sker något överraskande på något sätt. Visst man blir jättetacksam för alla grattis från vänner som man förväntar sig ska gratta, för presenter från föräldrar och så, MEN detta var lite extra grymt på födelsedagen:
-Ett riktigt vykort i postlådan, tack fina Sara! :)
- Otippad presentöppning innan skolarbetet drog igång på fredagen, Hanna hade med sig lite små, personliga presenter. Och i mitt hjärta blev det glatt och varmt.
- Och så (det jag borde vara över, men....njej, haha) men jag tror att ett "godmorgon" och en otippad grattishälsning från Tanzania var det som gjorde mig allra gladast på bemärkelsedagen :)
(förutom träningen då - som man alltid blir på galet bra humör av:) )

Och så fyllde syster-yster år idag. 27 bast och första som mamma. Och det klarade hon galant för hon är som gjord för att vara mor. Och vi hade en trevlig dag i Gräv. (Med en för dagen trött, men alltid lika söt, Edvin).





För 23 och 27 år sen var vi också såna där små pluttar...



Och vi måste ju absolut vara det bästa som nånsinn hänt våra föräldrar :)


Tack Gud för dessa finingar!

Och nu när det bara är en dag kvar i 3dagars-kalas helgen konstaterar jag: Om det tar 3-4 timmar att städa en etta på 25kvm så vill jag banne mig aldrig ha ett helt hus!! (eller jo - med städhjälp ;)


kram, godnatt och kärlek!

/ia

Inga kommentarer: