fredag 14 oktober 2011

framtiden är (i) vår. men nu är det höst.

-



det är vackert.


efter den 20 januari 2012 är framtiden som ett öppet, oskrivet blad. osäkert. både spännande, fachinerande och läskigt på en och samma gång.

finns i stort sett tre stycken huvudalternativ. och de kan jag berätta om en annan gång. men ett av dessa alternativ är iallafall att stanna i Falun och hoppas på att få vara lite timvikarie och så fram till sommaren då det nog inte ska vara så omöjligt att få ett sommarjobb iallafall. Kanske att jag kan smila in mig på öron eller nått...


och hursomhelst, om det blir denna planen så kan det ju även tänkas att jag pluggar nån kursHögskolan vid sidan av. Och då ska man söka det nu. visst.

så detta var de enda två lockande alternativen jag hittade:

- Medicinsk baskurs: Fysisk aktivitet och hälsa

- Psykologisk översiktskurs


Vem vet vad som händer. Jag lägger min framtid och mina planer i Guds händer och hoppas på att få bli använd till det bästa.



Övrigt: Nytt (obs konstigt!) mellanmål det har råkat blivit att jag börjat äta: Kokt, kall brysselkål med smör. Mmm mums!:)



nu ska jag försöka hinna ner på stan och köpa en present till mamma innan det är dags för ett av veckans jobbigaste men roligaste pass: skivstång intervall.


Puss!

/ia.

Inga kommentarer: