tisdag 31 mars 2015

Nostalgi: Skärgårsdoktorn

Inatt när jag jobbade hade jag tänkt bjuda er på ett blogginlägg om det var lugnt på avdelningen och tiden fanns. Det gjorde den.... men jag fastnade på SVT-play och SVT öppet arkiv. Vilken grej för en sån som mig som inte har tv hemma, hehe.
Såg första avsnittet av Mästarnas mästare och blev SÅ sugen på att åka till Italien och Sicilien, såg så otroligt vackert ut där. Någon som vill följa med, typ Mikael kanske? ;) Och blev dessutom oerhört impad och avundsjuk på Danijela Rundqvists muskler. Vilken vältränad kvinna alltså! Åhh suktar efter hennes kropp, :D

Hur fint ser inte det där ut liksom?

Och sen... nostalgi på hög nivå: Skärgårdsdoktorn! Kollade två avsnitt och blev alldeles gråtfärdig ibland, en sådan fin serie... Då blev jag sugen på att ha en liten fiskebod i Stockholms skärgård, :) Hela 17 år sedan serien kom, men jag minns än hur bra jag tyckte den var och det tyckte jag nu med. Så det är ett tv-tips om ni gillar att vara så nostalgiska som jag. Finns på öppet arkiv hos SVT alltså.

(Och jo, jag tog hand om mina patienter också när det behövdes, men de sov så lugnt och snällt inatt)
Ska snart iväg och jobba igen, få se om det blir nått blogginlägg skrivet, nått Skärgårdsdoktortittande eller om det blir mer jobb att göra på avdelningen inatt)


Kärlek! /ia

Inga kommentarer: