måndag 16 mars 2015

Africa

Min önskan/längtan/vilja/dröm/kallelse/sug på att åka till Afrika växer sig allt starkare. Jag vill och jag vill nu! (kanske är det den vanliga vår-rastlösheten som spelar mig ett spratt?) Men det är en långt inneboende dröm jag har och har haft länge och jag vill inte att min stora bekvämlighet i det invanda och trygga ska hindra mig från att våga förverkliga en dröm.

Sen handlar det inte bara om att våga heller. Det handlar om praktiska saker, att min dröm helt enkelt ska att uppfylla. Och vem vet, mina planer kanske inte är Guds planer? Jag får försöka be mer över det hela helt enkelt!
Det är ju liksom inte så enkelt som att jag vill åka på en turistresa dit, det hade väl gått att ordna. Jag vill vara verksam, göra nytta, hjälpa till.... rädda världen typ. Några smarta idéer och tips mottages tacksamt. :)

Men utlandsnerven rycker lite i mig, minst sagt. Och viljan att göra något vettigt med mitt liv. Att våga lämna den bekväma soffan för att eventuellt uppleva det stora äventyret. Våga ställa relationer och trygghet på spel, och kanske istället för det jag fruktar att förlora vinna den stora vinstlotten.

P.s.: Nu när jag är inne i min drömma-om-Afrika period kan jag längta märkligt mycket. Det kan ta sig uttryck i att jag går och sniffar extra mycket när jag passerar personer från Afrika på gymmet och de doftar sådär... afrikanskt. Den speciella utpräglade doften, vet ni vilken jag menar? Då tänker jag: till landet där folk luktar sådär, dit vill jag!


Lite rese/turistbilder jag gillar:
Taj Mahal

North Shore -Hawaii

Indien


Frankrike eller Hawaii? :D
Kärlek! /ia

Inga kommentarer: