fredag 9 januari 2015

Det stora A:t (nej, inte ett sånt A!)

När jag skrev den där KBT-tentan i Östersund tyckte jag väl att det gick hyfsat bra och trodde nog jag skulle bli godkänd.
Det var första gången i min skolhistoria som jag blev bedömd i de nya betygen, A-F där A är det bästa och F sämst, allt utom F är godkänt. Så nog trodde jag att jag skulle klara ett E eller något bättre....

Men aldrig ett A. Har hört att A ska vara svårt att få, svårare än MVG i det gamla systemet.
Men A fick jag. Och jag är så in i bängen stolt, så stolt att jag till och med tillåter mig själv att skryta lite om det här på min blogg...mohaha, hihi!

För jag trodde verkligen inte det om mig själv... och ja, självklart blir jag glad när jag får hösta betyg, det hade ju liksom inte kunnat vara bättre än så. Och det blev ju ett bra bevis för att mitt hårdpluggande sista veckorna lönade sig och att det visst gick bra att semestra på Hawaii samtidigt som jag pluggade.
Och framförallt: förhoppningsvis innebär det höga betyget att jag faktiskt lärt mig något och förstått lite av innebörden av det jag läste. Det känns hur bra som helst, för det var intressant och jag vill verkligen försöka komma ihåg och ta till mig det jag läst.

Ja, detta peppade mitt plugg-självförtroende inför framtiden. Det känns bra.

En bild från nyårsafton som var väldigt fin, enkel, bra. Mina goa vänner! Djupa samtal blandat med flabb.
Och ja, såhär bra mådde jag nån timma innan den avskyvärda magsjukan slog till med full kraft. Hua! Tur jag hann äta en god trerätters-nyårsmiddag (som sen skulle ut.... ;)  )

Färdigskrytet för idag. :)

Kärlek! /ia

2 kommentarer:

Anna sa...

Grattis Ia!
Jag blir inte särskilt förvånad över betyget, våga tro på dig själv!!

Kram

mamma sa...

Grattis!! jag är heller inte det minsta förvånad över att du får A! Det är väl ungefär som brukligt, när du gick i skolan, fast det var andra betyg då.. Som Anna så, våga tro på dig själv!! Kraam mamma