söndag 4 januari 2015

Dop, ryggskott och brädåkning

Idag har vi varit på dop. Och fått ryggskott, eller jag har fått ryggskott. Känner mig som en gammal tant som har såna krämpor. Hua! Men banne mig jag vill gå till jobbet imorgon så nu skall här bitas ihop. Inga fler sjukdagar nu på ett tag, tack!

Och dopet. Roligt och fint och det var extra roligt att M. följde med. Det betydde mycket. Alfred var så glad och gullig under dop-akten och sen i församlingshemmet efteråt lekte vi massa med Edvin som ju också är världens gulligaste.
Om jag får tillåtelse kanske jag kan visa lite foton från dopet sedan, vi tog massor och de blev ganska fina, vi hade Leksandsdräkt både jag och Anna. Och Edvin liten masdräkt - dör gullighetsdöden.
Sen exakt vad jag tycker om barndop är väl kanske en annan femma... men jag accepterar min systers val och det var som sagt en fin stund...


Igår var jag ut och luftade mig, lungorna, benen och brädan ordentligt första gången efter magsjukan. Så skönt att ha orken tillbaka. Vi var några timmar i Källviksbacken och åkte lite, rätt isigt och hårt men jag var glad bara att orka stå på benen, få andas frisk luft och se solen. DET var ljuvligt! Man uppskattar verkligen vanliga friska krafter så mycket mer efter att ha varit sjuk.

Kärlek! /ia

Inga kommentarer: