måndag 25 juli 2011

Men när du var med mig, musiken slutade aldrig.

-
hejsan svejsan.
sen sist har det varit lite helg. som spenderats delvis hos päronen i Bjurs, varav ingen blogguppdatering. Det har varit en helt ok bra helg. (nämner inget just nu om Norge, kanske sen, för nu ska här skrivas ett enkelt ytligt inlägg....). Jag har äntligen, efter flera år, fått spela minigolf. Och jag var ganska bra faktiskt. Jag har grillat korv. Allt med trevligt sällskap från ungdomarna i kyrkan. Jag har haft en låtsas-semester-dag med pappa. Käkat lunch på stan, kollat in Ornässtugan, fikat kulglass på Torsångs café och kollat på kyrkan där (men när pappa skulle gå på motormuseum valde jag att vänta ute!). Jag har haft filmkväll med tjejerna - Dirty dancing, och filmkväll med Jocke - Stolthet och fördom. Jag har tränat, bl.a. två löpturer och en gång spinning. Lyssnat på Sommar i P1, golf på Tv...Ja då kanske ni förstår varför det varit en bra helg. (som sagt, för mig personligen, tragiskt det som hänt i Norge såklart!)
OCH lite nya grejer med hem till lägenheten: (mamma har öppnat en loppis i våran gamla lada - så därifrån kan man både få namnsdagspresenter samt köpa sig lite fint - och pengarna går till bra grejer, Rumäninens barn. Så den som har lite pengar över, ett exempel på vad man kan ge dem till!)



En bricka med motiv från kungaparets bröllop. Jag gillar kungligheter och rojalisten (eller vad det nu kan kallas??) i mig jublade när jag fick syn på denna frukostbricka.



Köpte en serie med 8 tallrikar med massa fina motiv (bond-jäntan i mig som talar kanske...). De är sånna där som kan hängas upp på väggen men jag tänker ha dem att äta på, som lite omväxling till allt helvitt porslin...)









och så: fil-flickan. Ja för hon pryder Bollnäsfil paketen. Och jag tyckte hon var söt (tyckte ju att hon var lite lik hur jag såg ut när jag var liten - gud så ego!), så nu hänger hon på min vägg.


/ia.

Inga kommentarer: