tisdag 21 december 2010

---

Lite tråkig statusuppdatering, eller nått: (jag är ju faktiskt ingen sån där som så ofta brukar skriva vad jag äter till frukost (alltid gröt + äggmacka förresten), eller exakt vad jag gör varje minut av dagen. Så nu kommer lite sånt där onödigt vetande i ett smäck;

Gör: pluggar till sjuksköterska. Snart klar med termin 4 av 6, alltså ett år kvar. Just nu gör jag praktik på Öron, Näsa, Hals – avdelningen på Falu Lasarett. Trivs för det mesta jättebra, det är intressant, kul och man lär sig massor. Och som väldig tur är, känner jag att jag börja landa helt i att jag gjort rätt yrkesval, i alla fall tillsvidare. Jag ser fram emot att bli sjuksköterska och tror jag kommer trivas med det och förhoppningsvis kunna göra ett bra jobb.

Träningen (alltså mina fritidsintressen): Går hyfsat bra. Känns som jag blir starkare och konditionen bättre. Har börjat med längdträningen inför Tjejvasan. Ett litet minus: har i ca en och en halv vecka varit lite krasslig i halsen, det gör ont när jag vaknar men sen blir det ganska bra under dagen, sen är det tillbaka igen nästa morgon… tråkigt. Det jag tränar är väl framförallt spinning, löpband, längdskidåkning och styrketräning på gym. Ca fem gånger i veckan.

Jul: Gör praktik fram till den 23:e. Sen åker jag hem till föräldrarna i Bjurs och klär lite julgran och sånt. Farmor kommer också, fint!.Och julafton firas hos min syster och hennes man i deras hus i Gagnef. Första gången jag inte firar jul hemma, det ska bara bli kul. Det blir våran familj och Mats familj (hans föräldrar, 2 av 3 brorsor, + en brorsfru + en bäbismage. :) )
Det jag ser mest fram emot med julen är nog att äta julskinka, haha. Och träffa familjen såklart.
Är sen ledig till den 3:e januari. Ska jobba hela annandagen men sen blir det nog mest att vara hemma. Fira lite juldag hos Johanna på Hyttis, ha lite längdskidsåknings-träningsläger i Sörskog kanske.

Framtidsplaner: Få ett sommarjobb. Bli klar sjuksköterska nästa år i januari. Sen har jag faktiskt ingen aning. Falun? Stockholm? Göteborg? Afrika? Indien? Arbetslös? Vi får se. Som de flesta säkert vet är jag ju kristen och tror därmed att det finns nån sorts plan, och bara jag själv försöker vara lite lyhörd för Gud så hamnar jag säkert där det är meningen att jag ska vara.

Civilstatus: Haha, fult ord! Men är trogen min singelstatus. Firar ju snart tvåårsdag i detta tillstånd, så ingen kan ju beskylla en för att hoppa från det ena förhållandet till det andra i alla fall. :)

Idag: Har jag gått på stan och letat längdskidekläder som jag ska få i julklapp av mamma och pappa. Även fyndat lite på Myrorna och köpt mer jul/nyårskläder på H&M. Skulle låna lite julläsning på biblioteket men det hanns inte med idag.
Sen blir det avd.45 halv två till halv tio. Missar därmed mina tjejers julmys. Synd.Men 45:an är bra med.

Så nu vet ni allt om mig.

/ia.

Inga kommentarer: