lördag 9 januari 2016

På utflykt över helgen

Vi är i Sälen (gillar att telefonen vill autokorrekta Sälen till sälungar,) nu i helgen. Vi åkte upp i går kväll efter jobb och sover två nätter på ett mysigt vandrarhem här uppe. Det är ju ganska kallt, men väldigt vackert! Älskar att det äntligen kommit lite snö som gör att det ser ut som riktig vinter. Och alla träd här är snötyngda och det är ett speciellt magiskt ljus när solen skiner i allt det här kalla tycker jag. Fast inatt sägs det att det ska börja snöa och det är just det vi hoppas på, skulle vara grymt att få till liiiite puderåkning med våra brädor medan vi är här.
Imorgon blir det nog åkning på norska sidan, i Trysil. Bor typ mittemellan Sälen och Trysil så det är lika långt till båda.

Kallt var det ju att va ute i backarna idag alltså , fick typ brainfreeze några gånger. Men vi tog flera pauser inne vid brasorna i toppstugorna så det har gått bra ändå.
Det är så roligt och mysigt att åka iväg såhär tillsammans jag och M, och jag är tacksam över att vi får ha det så bra.

Nu väntar matlagning och sen dusch och bastu, snacka om att vi kommer somna som små lammungar i kväll. Eller sälungar kanske. Tihi.

Mysigt att värma sig framför brasan när det är kallt ute

Kärlek!  /ia

Inga kommentarer: