måndag 25 januari 2016

En helg att njuta av och stoppa i minnesasken

Hej vänner!
I helgen har vi varit i Sälen, igen, hehe.
Åkte upp på fredagskväll efter jobb och sånt och tillsammans med tre kompisar hade vi hyrt en stuga i Tandådalen där vi bodde fredag till söndag. Supermysigt!
Det var en lite äldre stuga, ni vet än sån där typ allt är i träfärgat furu, men det var så himla mysigt med en öppen spis i allrummet och en liten bastu.
Och eftersom M. går under smeknamnet Pyromanen, haha, så var det fart i den där elden nästan konstant så länge vi var i stugan. Inte mig emot, tycker att en riktig eld är bland det mest stämningsskapande som finns.

På lördagen åkte vi till Trysil och körde där och igår en heldag i Lindvallen. På lördagskväll efter dagen i backen så drack vi kaffe och åt choklad, eldade i öppna spisen, bastade och gick ut och rullade oss i snön, käkade tacos och spelade spel tills vi gick och la oss. En sån där riktig drömkväll man kan minnas tillbaka till länge.

Och igår sken solen så fint uppe på fjället medan dimman låg tät nere över Sälenbyn. En riktigt fin dag att åka skidor på alltså. Vi åkte park före lunch och sen i det pudret vi hitta i skogen efter lunch och jag kan lova att jag är skapligt mör och mörbultad i kroppen idag, men det är ju precis så det ska vara efter en aktiv helg.

Lite skönt att sova ut och pusta ut i dag på dagen för börjar inte jobba fören 21 ikväll då det är nattjobb som väntar.

Som vanligt har jag varit lite dålig på att fota, ett gott tecken på att man har fullt upp med att vara i nuet tycker jag, men här är iallafall en liten kik på hur det såg ut i Lindvallen igår. Och som vanligt ger inte några mobilbilder en rättvis bild hur fantastiskt vackert det var.
Jag är så oerhört glad och tacksam för denna helgen med. För en frisk kropp och hälsa, för vänner och för världens finaste Micke, för en ekonomi som tillåter detta och för att vi lever i ett land och en värld där vissa människor har turen att kunna leva ett sånt här njutningsfullt liv i det fria utan rädsla för krig och våld.

Kärlek! /ia

Inga kommentarer: