söndag 17 januari 2016

En fin dag

Idag har vi haft en riktigt fin dag. Och vilat, söndag är ju vilodagen. Jag jobbade dubbelpass igår, 06:45 - 21:30 och fick i gengäld vara ledig idag, och efter ett sånt långpass var det riktigt skönt med en lång sovmorgon och en dag utan stress. Stanna i sängen länge, mysa med katterna, solen lyste in. M. ordnade pannkaksfrukost och jag gjorde ingenting, hihi, lyxig morgon alltså.

Och det var ju ändå en fin och solig dag, trots rätt kyligt och då jag var instängd på sjukan från morgon till kväll igår så var det skönt att få komma ut i ljuset lite idag. Vi drog till Källviksbacken och åkte bräda några timmar, var skoj att få röra på benen lite och få frisk luft i lungorna.

Sen har vi ätit tacos, sett film x2 och smaskat lösgodis från Hemmakväll. Ibland får man väl ha sådana där riktigt oproduktiva dagar utan att ha dåligt samvete va?


Det är så fint när livet känns fint. Jag är rätt mycket av en känslomänniska, och nu känns det bra och jag är så glad, lycklig och tacksam. Att vi får ha det såhär bra. 
Och skulle jag nån gång känna mig lite nedslagen eller otacksam eller onöjd med tillvaron eller så, så räcker det att slå på en nyhetssändning för att få mig på bättre tankar igen. Så fort jag ser hur människor ute i den här världen har det, alla barn och vuxna som lider och har det svårt, så förstår jag att det liv jag har här är ett undantagstillstånd i lyckolandet. Jag kan inte annat än att vara tacksam.
Att vara trygg och att uppleva kärlek, att vara fri och att vara älskad, kan man begära mer än det?
Vill ropa ut min tacksamhet till Gud, varje dag.

Jag vill inte ta bra dagar för givet. Idag var en bra dag och jag är tacksam för det.


Kärlek! /ia

Inga kommentarer: