måndag 26 maj 2014

Vår, del 1.

Sommarvärmen. Den har varit här ett tag nu.

Förra helgen kom värmen, då jobbade jag men hade ändå förmånen att bl.a få sitta ute på balkongen på jobbet under lunchen. Och bli bjuden på glass av min fina student - vilken lyx! :)

Och förra veckan var en riktig utflyktsvecka, det var ju perfekt tajmat med våren och det fina nästan-sommar vädret.  Allt grönskande, alla blommor, värmen..... mmm jag njuter så av att vara ute när det är såhär vackert.

På tisdagen var jag ledig och först tillbringades eftermiddagen i Hästparken här  uppe hos oss på Elsborg tillsammans med JK och JB. Tjejsnack, kaffe, morotskaka och en riktigt mysig eftermiddag i solen. Mina fina tjejer!




På kvällen var vi till Källslätten med jobbet. En sån vacker plats! Det är en öppen glänta i skogen mellan Falun och Borlänge som varit nån sorts fädbod/bondgård förr i tiden. Lite gamla lador och gärdesgårdar, brunn, stenrösen, stigar och massor med äppelträd och körsbärsträd som ju blomstrar som finast just nu. Alla som inte besökt den platsen borde passa på :)

Vi avtackade några av alla dem som slutat (buuhuhu) och de som fyllt år. En riktig höjdarkväll. Först kom det några regndroppar på oss men sen sprack det upp och blev ljuvligt soligt och fint. Vi åt god mat, satt i gräset och pratade och mina arbetskamrater är ju de bästa man kan ha och jag är SÅ tacksam att jag hamnade på just Öron-Näsa-Hals-kliniken, det bästa gänget! 



















Vackert va?

På torsdagen var det ytterligare utflykt, till Jungfruberget med husgruppen. Vi grillade och hade avslutning, men bilder därifrån får ni senare :)

kärlek! /ia

Inga kommentarer: