fredag 7 mars 2014

prat i nattmössan

idag har jag varit glad och tacksam för en fredag med fredagskänsla.
riktig fredagskänsla. när man går upp tidigt på morgonen och vet att imorn är det lördag och då är jag ledig och får sova till kanske nio nästan och ingen Micke-klocka ringer heller.

och man får ha fredagsfika/frukost på jobbet och känna inför-helg feelingen. och man får hoppa över träningen om man känner för det. och man får vara hemma och såsa och mysa på kvällen utan press på att göra nått särskilt. och man behöver inte gå och lägga sig klockan tio (även om tanten bra gärna vill det, haha)

och jag är glad att den där enkla vardagsglädjen infinner sig. nöjdheten med det lilla. gemenskapen, att inte vara ensam. att det finns mycket att vara glad över och se fram emot. fina människor runt omkring mig.

övrigt roligt, (eller mindre roligt?): jag tog med mig katterna in i duschen igår. de hade smitit upp på vinden under dagen och tassarna var mer grå än vita så vi tyckte att en rengöring var på sin plats. som jag fick sköta. katterna (ni som känner katter vet ju hur de verkligen avskyr vatten) gick helt crazy-banans. har aldrig sett dem liknande. vilda och starka är de de där djuren. glad för heltäckande morgonrock och handskar, annars hade jag varit rödrandig som en polkagris idag.
efteråt var de inte så stora och kaxiga längre... de såg mer ut som: dränkta katter. ha. hu.

som tur tur är verkar mina älsk-bäbisar inte hata mig trots detta övergrepp. puh! och Lyon luktar gott av Axe...hmm.


nått vettigare än så kan jag verkligen inte klämma ur mig en fredagkväll kl 23.00 rena rama natten i tröttmössan.

i helgen lovas sol och jag är ledig fram till 21.00 söndag och ska snowboarda och tjejträffa bland annat. ser fram emot båda. grymt mycket.

sötmössan, bäbisdjuret, mysan, gosan, busan, monstret, vilddjuret, sötkorven... kärt barn har många namn
hoppas NI får en trevlig helg!

tjo, puss och kärlek! /ia

Inga kommentarer: