lördag 2 maj 2009

2 maj

”Ditt liv är ingen slump”

P som i positiv. Nu är det maj. Och ja ska lista upp veckans bra saker, så man lär sig vara tacksam för allt som faktiskt är fint, roligt och bra.
Tack (till livet, den som skapat världen och mig, ni vänner som bidragit eller vem och vad du vill whatever) för:
- Det fina vädret som gör att man blir glad, ickefrusen och förhoppningsvis lite mindre blek.
- Att ja blev klar med skoluppgiften redan på onsdagen och fick en lång och totalt pluggfri helg.
- För jobb i torsdags på örjesbo (kul för en gångs skull) och jobb imorn, så man får lite stålar. Men också att jag tackade nej till jobb fre, lör så ja fick vara lite ledig också. Duktigt av mig!
- 3 sköna skogsjoggingturer, utan prestationsångest, utan bara för att de va skönt.. inge ont i benhinnorna o extra skoj att de känns som konditionen går åt rätt håll. (slog nog nytt tidsrekord i jogg-utan-att-stanna idag, och även om de inte var särskilt länge i stort perspektiv så tänker ja inte jämföra mig med andra utan vara glad o nöjd o stolt över mig själv. )
- För rolig dag på högbo-bruk med laget idag och höghöjdsbana. Och att ja ska få spela ytterback i stället för mittback
- För skön ledig fredag idag innehållandes stekning på balkongen, mycket trevlig ute-fika med serran och en trevlig sushi o te-kväll hos maria&erik.
- För mys pys och skvaller och flams med tjejerna i torsdags.
- För gym o umgänge med björnar, alltid trevligt.
- för att min tro på Gud faktiskt gjort inverkan på nån annan människa, trodde ja aldrig skulle hända…
- för att jag idag fick span på ett litet span.
- för att oliver är så gott : )

massa bra saker ju!

Fast en liten fundering kan man väl få ha. Som jag tänker på ibland o är lite knepig. Ingår det automatiskt att man liksom måste tycka om varandra som personer skitmycke bara för att man råkar ingå i samma familj? Eller får man tänka att vissa saker i någons personlighet tycker ja faktiskt inte om, även om vi är av samma kött o blod?


Kan dessutom nästan bli bilmekaniker snart då pappa och Mattan idag lärt mig att öppna huven, kolla olja, vatten, bromsolja, styrservoolja m.m. vet dessutom var generatorn, tändstiften, luftinsprutet o massa mer saker sitter. Och att motorn är 4-cylindrig. Wow vilken kul info för er kära läsare : )

Och när katten är borta, dansar råttorna på bordet. Eller hur?


God natt / Ia.

Inga kommentarer: