fredag 29 maj 2009

fredag 29 maj

j
ag håller på att tillaga en liten firre, som ska med i matlådan imorn. så undertiden den är i ugnen får de bli ett spontant blogginlägg:)

ja imorn är de upp i ottan igen som gäller, jobb 6.45-16.00.... Hade ju vart skönare att lega hemma på balkongen och pressat, men men, jobb är jobb och lön är lön. så snart borde ja krypa till kojs, men de som oroar mig är att de ska bli som de två senaste nätterna när de tagit flera timmar att somna :S ja brukar alltid slockna som ett barn så fort ja lägger huvut på kudden, så nu vet ja inte vad som hänt. är ju trött när ja lägger mig men sen blir ja helt klar i skallen när ja ska till att sova... haft lite magknip också från och till de senaste dagarna, kanske är därför... aja, i-landsproblem!
men hade ju vart bra att få nåra timmars sömn inatt iallafall om ja ska orka vara vaken halva natten imorn då de lutar åt harrys, lär ju passa på när man är ledig och det är fina sommarkvällar. blir nog lite lungt tjejmys först med serran o maria mfl. trevligt.


igår hände nått märkligt. ja var seg, sur, trött och kort stubinad, ja mitt humör var ungefär lika bra som vädret (de ösregnade, om ni minns...). Eftersom skolarbetet kändes någorlunda klart så beslöt ja mig för att ta tag i lite städning. och då är ändå dammsuga nästan de allra tråkigaste ja vet. men sen, när ja satt igång med mitt städande så fick ja världens energi. så efter mycket dammande och putsande så var rummet mitt skinande rent och jag på strålande humör. av att städa. märkligt som sagt =) och sen kom ju solen och sken ikapp med mig, rummet och humöret.


idag när ja var ute på kvällspromenad gick ja förbi en liten gräsmattefest med emo/punkare/hårdrockare (ja kan ingenting om sånna där stilar, haha) alldeles här brevid nästan. och där gick ja en fredagkväll i mysbyxor och en blombukett i handen som ja nyss plockat. om de ansåg att ja var en tönt? ja troligen. om ja kände mig nördig? ja de med. Men en ganska glad och stolt liten nörd =) ja hade de säkert lika bra på min promenad som de på sin fest.


nu är de slut för idag, tack o ajö för idag.
/ ia.

Inga kommentarer: