fredag 8 maj 2009

fredag 8 maj.

Höga toppar och djupa dalar. Och då kan ja bli så rädd. Rädd att ekorrhjulstankarna aldrig ska ta slut. Och man önskar bara att man kunde sälja hjärnan sin på blocket eller nått. eller åtminstonde byta ut stora delar av innehållet i den.
Men idag har vart en topp-dag. (och då känns dal-dagarna bara som patetiskt självömkande. precis sån ja inte vill va!!). Fikat med jocke gjorde min dag, vi hade en del att ta igen efter nåra månaders oprat. (oprat är mitt eget ord för att man inte har snackat på länge, haha). Så länge man håller sig sysselsatt o känner sig lite social och träffar folk så blir de mycket lättare topp istället för dal. Så underhåll mig please! : ) Är väl kanske därför ja inbillar mig att ja kommer trivas i en storstad, mer folk och mindre skog. Eller så blir ja galen och inser att ja är en riktig bondflicka innerst inne…

Nu till min morfar/farfar längtan. Har insett att ja verkligen saknar att ha en sån. Tänk va mysigt med en klok gammal farbror/gubbe som kan berätta massa saker från förr och bara vara snäll. Har varken haft nån farfar eller morfar, och det fattas mig. Inser det speciellt när man träffar äldre gentlemän, tillexempel föreläsarn vi hade igår. En sån go o klok gubbe. Och när man träffar nån väns farfar/morfar så vill ja också ha en. så om de är nån som har nån till övers så är ja aspirant : ) fast ingen kan-du-vissla-johanna morfar, han är ju läskig värre! Per oskarsson är överlag läskig värre tycker jag.



så här klok kan ja se ut nuförtiden. och ändå är ja så totalt insnöad ibland.

imorn ska vi spöa svärdsjö tjejer! Och resten av helgen ska det jobbas. Flyttkassan kan behöva ett lyft. Ser i alla fall fram emot kyrkbesök på söndag.

Och till J, om du läser här… Om du är lycklig är jag glad. en sån fin människa förtjänar det allra bästa. och vill du bli min vän igen nån dag så vore det fint. Och vill du inte det så accepterar ja det, sånt man får lära sig att leva med.
Kram Ia.

Inga kommentarer: