måndag 25 maj 2009

Vi börjar med dagens klåp: åkte med pappa från stan, skulle dock handla på konsum och plocka upp ”min” bil på bjurs. Ber pappa ta hem mina grejer. Sen när ja står i konsum-kön slår mig tanken: bilnycklar! De kan ju va bra att ha… men dom har ja i jackfickan som jag skickat med pappa. Har en bil men inga nycklar… Starkt jobbat Ia!

Helgens bra: trevlig fredagskväll med buffé på dössberget. Sen blev det att lyssna på trubadurandet långt in på natten. Nice. Och dricka te och dom där sommarnätterna man går och lägger sig när solen gått upp och fåglarna kvittrar.

Och lördan en komisk promenad som såg ut såhär: sol, regn, sol, regn, sol =) och dömning som gick helt ok. Sen vart det en jag-är-tråkig-fast-de-är-lördag-kväll. Skulle ju upp strax efter fem på söndan så…

Sön: Gick bra att jobba. Inte långtråkigt, de värsta ja vet när tiden går segt när man ska jobba. En tant frågade om jag och björnars mamma var syskon, ”för vi såg ju ut att va lika gamla”. Jag väljer att tolka det som en komplimang till henne ;) hann dessutom med att svetta ner mig på friskis, käka tacos och lära mig hitta ut i rogsjö skogarna. De inplanerade plugget sket man väl i! ibland måste man faktiskt göra saker för nöjes skull istället.

Helgens dåliga: att ja inte längre bara bråkar med mamma utan även Anna allt oftare. Och ja vet att de är mitt eget fel när ja blir sådär sur o irriterad…(men om dom slutade tjata så...!) ja är nog ingen rolig familjemedlem för tillfället.

Och idag var de redovisning i skolan, rampfeber, åtta par ögon (alltså 16 totalt, mattesnillet!) skulle granska när man skulle föra ett sjuksköterske-patientsamtal. Nervigt innan men de gick bra och man blir glad efteråt när man klarar av nått man varit rädd för. Sen firade jag med att bara slappa i solen i bojsen hos maria&erik. Trevligt.


När solen värmer så skönt och man bara sitter i trevligt sällskap känns det som inga onda tankar kan nå mig. Men när dom kommer och övermannar en så tror man ska bli uppäten, galen. Och då är känslan så stark… men den går över. Men man undrar, vart kommer tankarna ifrån?
´fast ibland är ja faktiskt tacksam. För det svåra ger en ett djup… och ja inbillar mig att de är bra att livet inte alltid känns som en räkmacka eller ett kul kalas. Eller som L Winnerbäck skulle uttryckt sig: ”Ljuset blir större när natten tar form, och värmen blir mer värd i storm”. Fast så tänker man inte just när paniken övermannar…
Och ibland känner ja mig som nån schizofren konstnärssjäl som pendlar mellan ljust och mörkt som andra byter strumpor…. På slutet har det varit mycket ljust och ganska litet mörkt. De beror nog på all bra socialisation. Very good gummisnodd!


Kram Ia.

Inga kommentarer: