torsdag 14 maj 2009

torsdag 14 maj

nu ska ja avreagera mig lite. så förhoppningsvis kommer ja snart vara glad och positiv igen.

problemet: fick just besked om att min studieuppehållsansökan kommer att avslås. "studier på annan ort är inte giltigt skäl" utan de ska typ vara medicinska skäl, eller att man ska föda nån unge, göra lumpen eller så. Vad innebär det här? Jo, att jag fortfarande kommer vara kvar på sjuksköterskeprogrammet men inte vara garanterad nån kurs-plats när jag kommer tillbaka. Så om det inte finns tillräckligt med VFU-platser kommer ja stå där nästa höst utan möjlighet att fortsätta mitt plugg till sjuksköterska, just då iaf. himla skit va?

tanken slår ju en om man ska skita i alltihop och gå kvar, men som f** heller! jag VILL flytta i höst, har ställt in mig på att gå bibelskola. så då får väl högskolan dalarna gå miste om en klok liten student då, om de är så dom ska ha det! haha. jag kan ju få plats nästa höst, men de vet ingen nu hur många som fått beviljat studieuppehåll som söker in igen då, så de dryga är att ja under hela nästa år inte kommer ha en aning om ja får fortsätta plugga till sjuksköterska till hösten eller inte.
men men ja tänker inte ge mig så lätt. man måste väl kanske kämpa lite och ta lite motstånd ibland, antar att man inte kan glida fram på en räkmacka hela livet (även om de skulle va skönt ibland). och kommer ja inte in får ja väl plugga nånannanstans eller jobba så länge eller bli nått annat. journalist verkar kul. eller nått inom psykologi. vem vet, ja kanske vill nått helt annat efter sthlmsåret, typ sitta på plattan o knarka och sälja mig själv eller nått. (troligtvis inte!)
och förresten tror ja ju på en Gud som vill det bästa, så han fixar nog till det. om de är meningen att ja ska bli sjuksköterska så ordnar de sig nog.

direkt efter tråkiga beskedet skulle också dessutom såklart mamma vara dryg och fråga en massa när ja bara ville sura och grina så då började vi bråka såklart. kan man inte bara få bli lämnad ifred när man behöver avreagera sig? o sen var väl de enda ja hade planerat att fixa idag var att leta reda på en artikel till seminariet på måndag och tror ni ja hittat nån himla artikel eller? nej. och snart ska ja o jobba och har inte gjort nått alls. bajs.
och jag som är så gråtmild och bergochdalbaning just nu behöver nog få gråta en skvätt och sen blir de bra. tänker inte bli nedslagen. ja ska till sthlm i höst punkt slut!

och när man ändå har en jobbig dag ska ja nog försöka ha ett litet ärligt samtal och förklara ett och annat, fick mig en tankeställare i tisdags och om ja bara ja tar lite mod till mig så skulle de kännas bäst att förklara mina val och prioriteringar..
och nu var ja kryptiskt som vanligt :)

men åhh varför massa krångel?

/ Ia

1 kommentar:

Jojjsan sa...

men åh vad taskigt att det ska vara så krångligt! men det bästa blir nog ändå att göra som tänkt, det mest brukar ju lösa sig på nåt vis ändå :) PUSSSS <3