tisdag 19 augusti 2014

Be thankful

idag är jag tacksam för en ledig dag, fram till 21.00 iallafall. att få ligga och dra sig lite i sängen och känna som man har oceaner av tid framför sig. nästan i allafall. dagar lyckas ju gå så in i bombens fort, alltid. (förutom fredagkvällar och lördagar, de går för långsamt ibland... om man är ensam. det är inte meningen man skall vara ensam sådana dagar...)

jag är tacksam för en långpromenad och fika med Hanna. att vi fick tid att träffas, tid att prata. ord om det gemensamma yrket, ord om en gemensam tro. och ett fint och soligt väder, som böts till superregnskur så fort vi satt oss under tak för fika. bra tajmat!

jag är tacksam för lite pysseltid hemma. betala räkningar, svara på mejl, fixa saker, städa....åhh jag älskar sånt. ibland.

jag är tacksam för ett bra och roligt spinningpass. det var längesen men jag var motiverad och kroppen kändes hyffsat pigg och bra. pressade mig ganska hårt utan att döda mig själv - det ska vara roligt att träna. tillräckligt mycket utmaning, men inte plåga och tvång. det har jag fått nog av. men svettigt vare!

tacksam för att M. hade handlat och lagat mat. chiliconcarne och ris. lyxigt att få så god mat serverad utan att behöva göra minsta lilla själv. och han är en duktig kock, M.

tacksam för någon att vara nära. kroppsnära. jag behöver det. 

tacksam att jobbnatten, hittills, gått bra och tacksam för trevliga kollegor.


kärlek! /ia

Inga kommentarer: