lördag 14 juni 2014

ett liv blev till. eller två.

En utav anledningarna till att den senaste tiden känts glad och välsignad är ju barnen, bäbisarna. De nya liven som kommit. Bäbisarna som varit friska och krya, och så söta. Och som gett oss anledning att vara tillsammans och glädjas med våra familjer. 

Den 23 maj föddes Henry, Mikaels första syskonbarn. Och en vecka senare åkte vi (jag, Micke och hans mamma) därför ner till Linköping där Robert & Ampi bor och hälsade på dem och den lille. Så söt! Och skönt och roligt för oss också att få komma iväg hemifrån och åka på lite minisemester. 
Det var en jättefin och trevlig helg på alla vis.

ser lovande ut va? :) finisarna!

både Henry och syrrans bäbis var ju beräknade på samma dag men kom båda lite sent, och äntligen, den 4 juni kl 21.59 på kvällen föddes Alfred, min andra systerson. en liten, stor, ljuvlig underbar pojke. Fick hälsa på honom redan på torsdag eftermiddag, alltså inte ens ett dygn gammal. Ljuva lilla liv!

Visst dör man söthets-döden av dessa bilder?


På fredagen, nationaldagen, var både jag och Micke lediga och då hälsade vi på syrran igen med hela familjen. Och medans nya lilla familjen skulle på kontroll passade vi på att ta med Edvin, guldklimpspojken, till stadsparken. Blåste såpbubblor, åt glass och matade fåglarna. 










kärlek! /ia 

Inga kommentarer: