onsdag 6 april 2011

när tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån

'



Jag tror det har vänt. Ni vet den där tröttheten jag skrivit om någon gång. Den som inte beror på för lite sömn, utan den där tröttheten som kommer som en blöt filt och liksom sveper in hela dig. Drar ner dig. Den tröttheten jag misstänkte berodde på järnbrist. Och jag tror jag hade rätt. För nu när jag preppat mig själv i nåra veckor med massa Duroferon (järntabletter), blodpudding+ apelsin så känner jag mig faktiskt piggare. Är inte helt död när jag kommer hem på eftermiddagen. Kan tänka. Gråter inte av trötthet/utmattning på kvällarna. Går till träningen med energi.


Nu ska jag aldrig mer ha järnbrist! Får väl ta mig en kur Duroferon då & då.
Vad är då priset jag fått betala för det här? Jo 80 spänn och ständigt kolsvart bajs. Det är det lätt värt!!! (och för nån fisförnäm som inte tycker man ska skriva om sitt bajs och vad det är för färg säger jag bara: Det är min blogg och jag skriver vad jag vill. Och hur kul vore livet om man inte fick prata om bajs och mens och graviditeter och förlossningar och allt annat sånt där mojsigt och intressant. Livet blir roligare om man är lite mindre pryd - det är min livsfilosofi). Fast Jocke, jag tycker inte det är intressant med snoppar så där kan vi inte dela samma intresse och bloggämne - tyvärr....


/
ia

3 kommentarer:

Arvid Jägenstedt sa...

Blodpudding: 7 spänn. Då får du både järn och en måltid. Blodpudding ftw!

maria sa...

Jag borde oxå kolla upp mina blodvärden. Och börja aktivera mig lite mer.. Sover typ hela dagarna! :/ Var i Falun bor du förresten? Har funderat på det ett tag.. :)

maria sa...

Nä, tyvärr är de inte så många nu för tiden, Falubesöken.. Har liksom inget som drar mig dit längre.. :(
Knoppen är väl helt ok, hade klasskompisar som bodde där.. :)