onsdag 20 april 2011

och åh, så uppsnärjd i det blå

idag har jag deklarerat - mer pengar tillbaka än jag brukar få (fick ju restskatt 2år sen) det är tacksamt och trevligt tycker jag allt :) Nu är det bara att vänta på midsommar...

...midsommar som jag är helledig på för första gången på jag vet inte hur många år. Inget ob - men åh vad skönt ändå, kanske man kan hitta på nått skoj...

...fick alltså schema idag - jobbar ju däremot på Peace & Love som vanligt. Skulle kanske kunna gå nån kväll, skulle ju bra gärna vilja se Håkan igen alltså.

och sen funderar jag på en stor livsfråga - ska jag klara av att låta bli att färga mitt hår denna vår? Är lite sugen, skulle vara spännande, första gången på typ fem år att se hur det råttfärgade blir utan slingblekning.

idag har jag druckit en skvätt glögg och lyssnat på sommarpsalmer (jag har aldrig sagt att jag inte är knäpp!)

och snart är det påsk. och då är man ledig och det hela går ut på att man ska äta massa mat och godis. åhh vad underbart! eller.... att vara ledig innebär tid att tänka. inget att göra mer än att "slappna av, umgås och äta mat". Fuck känner att ledighetspaniken smyger sig på bara jag tänker på det...
men jag har ett litet påskpynt här i lägenheten iallafall, det är fint :)

Lidingö tjejlopp eller tjejmilen? Vilket ska man välja i så fall? Alltså vad ger vi oss in på..? Jag är verkligen ingen löperska egentligen men man kanske borde ha ett mål och en morot...?

Ja jag skulle inte vilja veta hur mycket min årsförbrukning på morot och vitkål ligger, vare sig i pengar eller mängd... Vem vet, kan man bli förvandlad till en kanin?


Den röda tråden? Nej den finns verkligen inte här. (om man skulle ha mycket mens kan man få en röd tråd) Kände bara att jag ville uppdatera den här bloggen med lite trams :)

puss och godnatt
/ia




1 kommentar:

Arvid sa...

Asså det där med menshumorn.. Jag trodde att jag var sjuk men du tar katten priset Ia!