tisdag 1 februari 2011

och jag vet vart du tar vägen när du är ensam i din säng

'
och jag är typ helt åsiktsbefriad just nu. foglig och lam kanske?

och det liksom bara rullar på. dagarna går. det mest intressanta jag varit med om på sistonde är väl kanske att jag lärt mig hur länge en spermie kan överleva inuti en kvinna. och hur länge den kan röra på sig. (det är sånt som fastnar i min hjärna, haha). Nejdå, skolan är kul nu. Eller kul och kul, men intressanta föreläsningar. Om graviditet medmera.

Fast jag förstår inte. Jag sover nästan åtta timmar varje natt. Skolan är i lite lugnare tempo just nu, ofta föreläsningar halvdagar bara. Jag har tid att träna nästan varje dag. Jag är singel och bor i lägenhet. Har lagomt mycket egentid, lagomt med socialt liv. Kunde liksom inte haft det mer förspänt. Och då känns det så sjukt bortskämt att klaga över hur trött jag är. Med det är som att bli klubbad. Idag känndes det nästan svimfärdigt trött. Som att man inte är i sin egen kropp. Och då förstår jag som sagt inte hur det ska vara att ha barn, hus, jobb och massa saker att tänka på hela tiden och massa stress och massa måsten. Hur klarar man det? Jag ryser bara jag tänker på det.
Men om det är järnbrist som spökar så har jag iallafall försäkt optimera mig idag: blodpudding med apelsin till efterätt. Järn + C-vitamin. dunderkur? hoppas.

så, färdiggnällt!

bra saker: har äntligen kunnat hälsa på Maria idag. Eftersom jag har biltillgång. Som beror på att mamma brutit handleden, vilket ju inte är så kul förstås. Operation idag så jag var en duktigdotter och hälsade på henne på ortopeden sen, gick till kisoken och handlade tidning och choklad sådär som man gör när man är en snäll anhörig, hehe. och träffade även Jojjsan på hennes nya jobb. Och mammas handled gör även att jag får soloåka tjejvasan. Tur pappa ställer upp på att vara sparringpartner nu innnan iaf. (fast åkningen går dåligt!). Startled tolv av fjorton. Kanske man kan köra förbi en och annan tant förhoppningsvis iallafall.

Lyssna på det här: Jag åker längdskidor, på min fritid så gillar jag att läsa, sticka, sy. Jag har slutat supa. Jag klär mig hellre bekvämt än snyggt. Har funderat på att sluta bleka håret. Går i kyrkan. Börjar tycka det är roligare att gå i inredningaffärer än klädaffärer. Förfest är roligare än krog. Gillar att mysa med familjen. Med mera.
SHIT, vilken helylle tjej jag blivit. Kunde ju lika gärna varit 80 eller nått. Eller 40 kanske. (fast nån ungdomspoäng kanske jag kan plocka fortfarande, som t.ex. att jag inte går ut utan mascara eller nått. och jag gillar att köra fort. och hög musik. det finns hopp!)

Men men. så är det och jag är rätt nöjd. Och lite galenpanna finns det kvar därinne. Behöver lite hjälp att locka fram henne bara. haha.

och det här blev rätt långt och intetsägande.
puss & gonatt.
/ia.

Inga kommentarer: