lördag 12 februari 2011

----

okej.

Två säkra vårtecken har inträffat idag:

idag, den 12 februari, har jag, Lena-Maria Lindström, tagit bort min adventsljustake för denna jul-säsong. Ja jag är en hopplös julromantiker så detta är ett stort, och lite sorgligt steg. Men jag har nog insett trots allt att julen är slut nu... och det kanske börjar bli vår. Så puts väck med den!

och, jag har inlett "svartpåenkvart" säsongen. Vilket innebär att jag gick ut utan smink, trotsade sjuk-blekheten för att kanske eventuellt kunna jobba på att få lite solfärg i fejan istället. Och då försöker jag underlätta med detta "svartpåenkvart" klet. Som är någon sorts tallbarrs-olje gegga som man kan inhandla sig i t.ex. Österrike. Man blir skitfettig och luktar skog. Men vad gör man inte för att försöka få en fräken eller två på nosen. (och idag så tyckte jag allt solen stekte på fint i skidspåren. underbara dag!)

och sen en mycket trevlig kväll hos Zara. Kvällströttheten och att det är så sjukt kallt gjorde dock att det blev nej-tack krogen för mig. Bra det, så jag kan ladda för ev. mera skidåkning imorn. och hoppas på pappa-fixar. Denna gång: pappa-fixar bilbatteri.
hoppas också på en natt utan dessa kalla fötter/ben. för då somnar jag inte ordentligt förren framåt småtimmarna, när tempraturen i fötterna stigit lite. skitdumt ju.

puss.
/ia.

Inga kommentarer: