torsdag 27 januari 2011

skyll dig själv, inget händer här. men det gör ingenting om dina händer är här.

'
okej.

- Jag läser om brandkatastrofen i Göteborg -98. Ni vet när 63 ungdomar miste livet. Egentligen en skoluppgift men jag blir helt och hållet tagen. Så tragiskt. Jag minns så starkt när jag var där på Hisingen sommaren 99, alltså mindre än ett år efter branden. Utanför diskotekslokalen där det brunnit var det helt fullt med blommor och foton på omkomna. Och extra starkt kan jag se ett foto framför mig och än idag minnas orden som stog där, alltså elva och ett halvt år senare. Ett foto på ett ungt kärlekspar med orden "Deras kärlek var så stark att inte ens döden kunde skilja dem åt". (båda omkom i branden alltså). De orden det fotot, den stunden finns i mig än. Fastän jag bara var en späd elvaåring då....




- Skolan ja. Detta år måste vara det absolut roligaste hittills på sjuksköterske, mycket beroende på praktiken såklart. Men den här kursen verkar också jätteintressant, katastrofmedicin och lite annat. Jättebra föreläsning i går eftermiddag om demens och idag ska samma föreläsare tala om äldre och läkemedel. Jag ser fram emot! Perfekt att ha föreläsning halva dan bara, då orkar man koncentrera sig.

- Jag kan nog fixa en startplats till tjejvasan om nån är intresserad av att köpa. Tror de är slutsålt annars. Så bara att höra av sig om det är någon intresserad.

- Säsongens löp-mål, som var satta fram till och med sommaren, är nu avklarat. Sista delen fixades på löpbandet igår. (förvånansvärt nog eftersom jag var så trött innan...). Så jag borde vara nöjd. Men det är svårt i dessa dagar.

- Har nog tagit mig vatten över huvudet. Jag ska sticka ett par sockor, med mönster och grejer, och jag kan väl knappt sticka. Men men, en utmaning :) (som jag misstänker kommer leda till en massa frustration)


/ia

Inga kommentarer: