tisdag 24 augusti 2010

beslut 1 & 2.

det gick bra. jag blev döpt. utan att drunkna. och ett väldigt fint doptal av andreas där han snackade om att dopet är som ett äktenskap. det tyckte jag var roligt ängående mitt näst senaste blogginlägg där jag funderade på vad dopet betyder.

men jag tror det bästa, det som gjorde mig mest glad, var att fyra utav mina allra närmaste som inte alls brukar gå i kyrkan, speciellt inte frikyrkan (första gången i centrumkyrkan för 3 av dom) kom. tog av sin tid bara för min skull. för att det var en viktig dag för som betydde något för mig. DET värmde något enormt. TACK pappa, Anna, Sofia & Jessica (och mamma som också var där - fast hon är ju inte lika frikyrko-ovan). Och jag tyckte pappas kommentar var så fin när han skulle presentera sig för någon i församlingen (och de undrade vad dessa människor hade för anknytning till mig) när han sa att han var: pappa och vän. Yes you are, min bästa far! <3 (åh det rimmade ju till och med, haha). (och inte för att han läser det här ändå, min pappa är en sån som konsekvent vägrar att sätta sig vid en dator)
Hursomhelst, NI gjorde mycket av min dag. Och att döpa sig, känns två dagar senare fortfarande som ett väldigt väldigt bra beslut.

Ett annat, både stort fast ändå inte så stort, beslut som växt fram under sommaren är att jag, efter 16 år, ska sluta spela fotboll. (till 95% säker iallafall). Jag har tappat all fotbollsform och det suger att känna sig så kass och i o-form hela tiden, som en stel 90 årig kärring typ. Plus att jag tror inte jag orkar åka ut till bjurs flera kvällar i veckan sen när jag bor i Falun, och jag vill inte byta lag heller. Bättre att kunna träna när man själv vill och har lust, så jag ska bli en riktig Friskis-nörd istället :)
och har man dessutom klarat sig från knäskador i 21 år är det kanske dags att lägga fotbollsskorna på hyllan. Kommer dock sakna inomhussäsongen enormt! (så jag kanske hänger på på den ändå, :) ).
Så nu är ju bara frågan om man ska sluta på en gång, är liksom rätt osugen när jag väl är på träningarna, eller ska man hålla ut säsongen ut. vi får väl se.

äsch det här blev tråkigt. gonatt!
/ ia.

1 kommentar:

Sandra Rönningen sa...

Så tråkigt att du ska sluta med fotbollen IA!!

Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra i höst jag heller... Det tar så mycket tid att åka till Bjurs när jag åker in till Falun om dagarna till skolan. Och sen hem och lägga barnen och sen tillbaka...

Så vi får se...

Hoppas allt är bra med dig iallafall! Ska man följa dig till en annan blogg nu?

Grattis till dopet också! =)