fredag 14 november 2014

North Shore

Hallå där.
Nu är vi på norra sidan av Oahu, North Shore. Hostel-et vi bor på här är lite sunkigare än det förra, men det går bra ändå. Sex bäddar i en liten stuga, men vi är ju inte här så jättemkt, mest när vi sover (vilket vi iofs gör ganska mycket här eftersom det blir mörkt tidigt, vi är trötta av solen och surfet och det inte finns så mkt att göra på kvällarna här ).
Hursom, Wifi fungerar sådär, därför blir det lite svårt att hålla bloggen uppdaterad med.

Sen sist då? Ja vi har hängt här, vågorna är rejält stora så det är till och med badförbud på de flesta av stränderna i närheten, och det lyder vi förståss. Vore oklokt att riskera livet. Vi kollar på duktiga surfare som kan vara ute i de där vågorna, vi kan det inte.

Men tar vi bussen ca 10-15 min till ett ställe som heter Haliwa så finns det vikar där vågorna är lagomt små för oss. På dagens andra surfpass så kändes det riktigt bra faktiskt, fick några fina, långa vågor att surfa på. Men oftast är det ju bara skitdrygt ju! Hehe. Man måste paddla hela tiden, får ont i axlar, rygg, nacke och skuldror. Sen blir man översköljd av saltvatten, det svider i ögonen och man sväljer vatten. Men annars är det kul :)
Nä då men så fort man får en bra våg så var det värt mödan. Gillar surfet skarpt faktiskt, gör ju liksom inte ont när man ramlar som på t.ex snowboard. Är bättre, och ibland enklare, än jag trodde.

Häromdagen träffade vi Maria också som är här med Surfing the Nations, en kristen volontärarbetar organisation typ, på Hawaii. Hon är här i tre månader och det var jättekul att träffas och snacka lite.

Vi höres! hoppas alla har det bra hemma i Sverige, just nu är vi inte jättesugna på att komma hem ;)

Kärlek! /ia

1 kommentar:

Anna sa...

Kul att höra vad ni gör! Här hemma är det bra med oss, men grått och tråkigt väder...

Kram