onsdag 19 november 2014

Det börjar lida mot sitt slut...

Hej igen!

Vi gör våra sista dagar här på North Shore nu, imorgon kväll åker vi ner till Honululu och Waikiki igen, är där de sista tre dagarna och sen far vi hem! Vad fort det gått, men ändå känns det som vi hunnit med mycket och upplevt mycket... Aja, en summering av resan får väl komma senare.

Sen sist jag skrev har vi levt surflivet här uppe, surfade både i lördags och i söndags, det var bra vågor, lagomt stora för oss och vi fick några riktigt bra timmar där ute i vattnet och tog många vågor. Det är verkligen roligt och en häftig känsla när man liksom bara åker med uppepå vattnet säkert hundra meter ibland. Emellan passen käkar vi nån god mat som vi har med oss och solar och vilar. Det är riktigt fint, vi ska ha med oss kameran nån dag så vi får fota och kan visa hur bra vi haft det :)
I viken där vi surfar hänger det stora, och då menar jag stooora!, sköldpaddor. Eller turtlar, som jag och M. kallar dem ;) De simmar runt inne vid stranden så man får vara lite försiktig att man inte kör på dem, och en krälade upp på stranden och låg och solade bredvid oss i några timmar. Fränt! Är fina djur.

Igår ville vi göra nått annat än att surfa en dag så då tog vi bussen (tog typ fyra timmar tillslut, enkel väg. hu! haha) till en vattenpark, Wet and wild. Som Leksandssommarland typ, lite mindre, men det var skoj att åka lite olika rutschebanor och sånt. Och varmt och skönt i luften.

Idag ska vi surfa igen, hoppas det går bra, det är ju roligt som sagt men drygt när man blir översköljd av vatten och får kallsupar och sist fick jag surfbrädan i huvudet också. Gjorde ont men gick bra, är lite öm och bulig där än. Och FETT jobbigt i rygg, skuldror, axlar, det är rena träningslägret det här. :)

Semesterbild :)

Syns i Sverige om ett par dagar, jag skriver säkert innan dess också.
Kärlek! /ia

Inga kommentarer: