söndag 9 november 2014

Chill på Waikiki beach

Nu är kl 01:30 här på Hawaii och jag tar en liten paus i sömnen (från 21:00 typ, haha) och skriver några rader här.

Igår kväll fick vi våra väskor, äntligen, två dagar försenat. Det var skönt och välbehövligt att kunna borsta håret igen för första gången på fem dagar typ. :)
Men det har gått bra ändå, nu uppskattar man grejerna ännu mer, och har lärt sig att verkligen tänka till på vad man stoppar i handbagaget.

Igår hade vi en chill dag här i Honululu. M kände dig lite förkylningskrasslig tyvärr och jag hade hejdundrande ont i mina axlar sen surfet dan innan (och skavsår på magen, mellan brösten och på benen, jag fattar nu vad M. mena med att surf  är hårt ).

Iallafall, igår skippade vi surfet och gick i affärer på förmiddagen. Finns sjukt mycket fina kläder här, skulle kunna köpa med mig hur mycket som helst hem om jag hade råd och plats.
Sen hängde vi på beachen i några timmar, badade, solade, åt frozen yoghurt och kikade på solnedgången. Låter som ett rätt fint liv va? Det är det:)

Trots att vi bara varit i solen några timmar per dag och att vi smörjer oss med 50-solkräm är jag lite röd om nosen. Men ingen kräfta har jag blivit och det är nog bra att vi är lite försiktiga såhär i början.

Nu när jag kan ladda mobilen igen och kameran är här hoppas jag på att vi ska kunna ta lite fina bilder också.

Kärlek!/ /ia

1 kommentar:

mamma sa...

Roligt att höra från dig igen, och att det är bra :)

Fint att väskorna kommit!

Puss§kram