torsdag 27 november 2014

Ledsen, besviken och frustrerad (för alldeles värdsliga saker)

En sak som jag var enormt sugen på när jag var på Hawaii var att komma hem och köra igång träningen rejält (även om surfet ju också var träning som bara den!). Men längtade efter att pumpa benen/rumpan hårt och framförallt att försöka bygga upp min kondition som verkligen är kass eftersom jag haft så mycket halsont i höst så det knappt blivit någon konditionsträning alls.
Var (är verkligen) pepp och beredd på att lägga ner det jobbet som krävs.

Även M. är peppad på att hålla igång konditionsträningen under vintern, så i tisdags stack vi ut och sprang/joggade, första träningspasset sen hemkomst. Jag ÄR verkligen otränad konditionsmässigt. Som M. uttryckte det "en våldtäktsman på rollator skulle hinna ifatt dig"  (haha!) angående att han inte ville springa alltför mycket i förväg även om jag tyckte det och även om han lätt kunnat.

Hursom. Det var drygt men jag var ändå peppad. Igår, tada.... Halsont!
Jag blir så ledsen.
Inatt vaknade jag av att det gjorde så ont och kunde knappt sova. Efter att jag pillrat i mig lite Alvedon blev det iallafall att somna om och sova till nästan halv tolv (!). Inte likt mig och konstig uppladdning inför eftermiddagsjobb, brukar vilja hinna göra lite saker innan. Men det behövdes väl, nu orkar jag nog jobba iallafall.

Men som sagt, besviken på kroppen. Fjärde rejäla halsontepisoden på tre månader. Och jag som bara vill vara frisk och träna.

Jo, jag vet, en förkylning är inte hela världen, det finns de som har det tusen gånger värre. Jag är ju inte allvarligt sjuk och jag kan gå, stå och använda mina ben. Jag är tacksam att jag var frisk på Hawaii men ändå, just idag tillåter jag mig att känna besvikelse. Träna är ju faktiskt det roligaste jag vet. Uhu!

Någon som har några superknep för att hålla sig frisk? Hit me!

Kärlek! /ia

Inga kommentarer: