tisdag 25 november 2014

Med hjärnan, och tiden, kvar på Hawaii

Hej!


Nu är vi hemma i Sverige igen. Kalla, gråa, kyliga Sverige. Det var ju nästan som ett skämt imorse när vi tog tåget från Arlanda till Falun: bara grått! Även om jag redan saknar solen och sommarvärmen litegrann så är jag inte så bitter för det. Hade en jättebra semester och det känns rätt så okej att vara hemma också.

Är faktiskt redan på plast på jobbet och jobbar natt. Det går ovanligt bra för jag har ju liksom inte ställt tillbaka dygnet än och på Hawaii är det ju mitt på dagen nu. Sov nästan inget alls på planet så när jag kom hem idag så sov jag 12-18, så att jag blev rätt bra uppladdad för nattjobb.

Utvärdering efter natten: Den lättaste rent mående-mässigt jag någonsin gjort tror jag. Jetlag is the shit om man skall jobba natt alltså :)Så det som verkade vara en urkorkad idé att jobba så tätt inpå att vi kom hem visade sig vara ett vinnande drag. 
Men nu lär jag vända tillbaka till Sverigetiden för nu är det tillbaka till normala arbetstider från och med onsdag som gäller.

Har fortsatt inte lagt in bilderna från riktiga kameran (eller packat upp, hehe - sovit ju!) så jag bjussar på några mobilbilder så länge. De har ju också sin charm :) 

Only got 50 dollars in my pocket.. 

En mopedutflykt runt nästan hela ön en av de första dagarna på Oahu...Sjukt snygga och glada!
Utsikt vid Diamonds Head. Fantastiskt!

Hade lite kattabstinens på Hawaii, saknade mina lurvisar, och de flesta Hawaiianska katter var sådana där smala, emliga, korthåriga ej jättesöta. Men denna långhåriga lata hostelkatten, min favorit! :)

Puss hej!
kärlek! /ia


1 kommentar:

Anna sa...

Välkommen hem! Kram