tisdag 2 september 2014

vi drar till fjällen...

Idag är en sån där dag när man inte alls känner sig på topp. Eller kroppen är inte på topp iallafall, huvudvärk både igår och idag och idag med ett tillägg av halsont. Inge roligt ju! Men men, det är bara att acceptera läget.
Hoppas iallafall att frisk fjälluft kanske ska kunna kurera mig. En jobbdag till (som blev på dagen medan hantverkarna är i huset, tack snälla Rosie!) och sen åker jag till Grövlesjön. Fyra dagar, tors-söndag. Är riktigt pepp nu, så får inte bli förkyld, punkt slut. Om så skulle vara så åker jag ändå på kureringsresa :)

Hemma är det ju lite kaos. Alla möbler utom sängen befinner sig i vardagsrummet då kök och sovrum är under omgörning. Det kommer bli bra tror jag, så det är ju värt det. Men man är ju inte så sugen på att gå hem till en byggröra, som säkert många känner igen sig i.

En fin kväll ikväll. Skippar träningen trots att det brukar vara bästa medicinen mot huvudvärk, men kroppen vill inte och då lyssnar jag på den. Har lärt mig av gamla misstag. :)
Blev en solig promenad runt gruvan , fint med lite nästan-sommarvärme i september tycker jag.

Är pepp på utbildning och kunskap, att förkovra mig och bygga nya erfarenheter. Ja just idag är jag karriärpepp och spännande jobbupplevelser-pepp. Låter bra va?





Kärlek! /ia 

Inga kommentarer: