tisdag 26 oktober 2010

--

Inte ens jag, som älskar att tänka, filosofera, analysera osv, osv kan ju jämt skriva om stora saker, livslärdomar, tankar om Gud, livet, kärleken m.m.
Ibland behövs de lite triviala vardagssaker bara.

Som att jag gläds över att jag tror jag lyckats gå in mina kängor i storlek 36 (eftersom det inte fanns 37:or), så nu har jag tänkt att gå runt i nästan-för-små-skor i vinter. Korkat egentligen. Men jag är ju lite korkad så det passar bra.

Som att det ska bli sjukt kul/mysigt att åka till STOCKHOLM i helgen och träffa betelkollektivet Madde, Erica, Olivia igen. Längtar och saknar. Tänk att få krama de tjejerna igen liksom!

Som att jag tror jag återfått formen lite, efter förra veckans sömndipp. Jag orkar igen. Och kan äta, för det är stor skillnad på att inte kunna äta och att inte vilja äta, och förra veckan var det just kunnandet som brast, inte viljan. (Och om graviditet innebär illamående i 3-9 månader så vill jag aldrig bli gravid tack!)

Som att det var supertrevligt att träffa Sofia F i helgen, på visit från Ume. Du är underhållande, minst sagt :)

Som att vår basgrupp är så sjukt effektiva vilket innebär mer ledig tid, vilket är najs. Och väldigt fina & bra människor i gruppen också.

Som att jag tror jag har fått en ny tjejkompis, som jag ska fredagsfika med. Mycket trevligt.

Som att jag inte vill bli 22, för jag tycker det är en ful siffra. 21 är så mycket mer estetiskt tilltalande.

Och det där andra, lite större, får jag väl försöka knipa käft om. Tillsvidare. Tills jag kanske spricker.

/ia.

Inga kommentarer: