måndag 2 januari 2017

GOTT NYTT ÅR

Hej kära bloggvänner, och GOTT NYTT ÅR såhär någon dag försent. Men det var så himla intensivt över nyår att jag inte riktigt hann med nått annat än att sova och jobba.
Jobbade 18 timmar på ett dygn över nyår, hua! Hoppas verkligen inte den starten av året är något som ska representera mitt 2017! Haha.

Men belöningen får jag idag och imorgon med två dagars sammanhängande ledighet istället för en. Bara softar och tar igen mig nu, vi var ju två dagar i Trysil/Sälen också fredag till lördag och åkte skidor/snowboard, jag, Micke och två kompisar. Så himla fint att få göra nått roligt innan jobbhelgen i alla fall, men blev sjukt trött sen, tur man (förhoppningsvis) inte ligger i riskzonen för att få hjärtinfarkt iallafall :D

Men som sagt, nu ska jag ta det på den lugna och lediga sidan i två dagar.

Har tänkt att göra någon sorts års-sammanfattning av 2016 som är sig brukligt, så håll utkik efter det...


Just i år över jul och nyår har jag saknat tiden när man pluggade och hade ett redigt jullov eller att ha ett jobb där man kan ha lite mer sammanhängande ledighet än två-tre dagar i sträck.
Fast å andra sidan kan det kännas fint att vara på sjukhuset hos patienterna också över storhelger, liksom göra det bästa för dem som är så sjuka att de inte ens kan vara hemma. Att göra något för andra - det finaste som finns och jag hoppas det kommer många tillfällen för sådant under 2017 också.

Tröttheten efter nattjobb, tur man har fint sovsällskap i alla fall


Mina mest gillade bilder på Instagram 2016 - massa fina naturupplevelser som året bjöd på. Är så glad och tacksamma över dessa!

Kärlek! /ia

Inga kommentarer: