onsdag 7 december 2016

Svett och nästan-tårar

Att vara dyngförkyld och snurra runt i affären på jakt efter middagsmat. Att få den vanliga halv-paniken av att befinna sig i en affär (haha,  ja jag ÄR folkskygg).  För varma vinterkläder.  Ombyggnation på Hemköp så man hittar ingenting.
Muskot...  Vad sjutton är muskot för nått? En nöt,  en krydda kanske?  Myskot kanske det skulle heta egentligen.

Lite mera stresspanik för att den halvtimmen jag faktiskt lyckades flexa ut idag snabbt åts upp av att jag virrade runt på affären med min förkylningsmosiga hjärna,.. Hämtade,  lämnade tillbaka,  velade,  letade,  surrade runt... . Varför kan jag inte nöja mig med typ en snabbmakaroner och korv middag? Varför måste jag alltid försöka vara fancy-pancy och hitta på nya roliga recept så  att någon (a.k.a. Micke)  ska bli imponerad av min matlagning? Hmmmm.. det är väl bra att jag utvecklas som kock iallafall.

Hursom,  det jag egentligen skulle komma till var dagens tips: ta inte de nya självskanningskassorna när du redan är stressad,  i förkylnings-hjärnan-fungerar-ej modet,  och tro att det ska gå fortare.  Det gjorde det INTE.  Sicket krångel! Aldrig mer,  tacka vet jag vanliga hederliga rullband och mänskliga kassörskor/kassören (han/hon/den/det/hen)!

Nädå,  det är väl bra att lära sig något nytt (eller?) och maten blev god och förkylningskvällen i soffan rätt skön.
Även fast sötpotatisen råkade bli inslagen som rödbetor i den där krångelkassan.


Ville bara berätta det,  hur det går till när jag handlar mat på Hemköp.  svettigt värre!  Hu. Linas matkasse nästa?

Kärlek! /ia 

Inga kommentarer: