tisdag 2 december 2014

Ner som en pannkaka och upp som en tupp?

Nu är det en tjej i lite bättre mood här.
M. kom hem och han gör ju mig alltid (oftast?? ;) ) glad och vi åt tacos, drack lyx-kaffe med Lindtchoklad och såg film på storduken. På en vanlig tisdag, jajjemän det är så vi lirar ;)
Och så pratade vi lite om framtiden. Jag övar mig lite på det där med ärlighet, ni vet, och det känns bra. Man måste börja med små steg, i någon ände.

Och så är det ju som så att jag älskar höst, vinter, mörker, adventstid, julpynt. Tycker tiden innan jul oftast är den allra bästa, själva jul i sig är så uppstyltad med förväntningar, stress, krav, press. Men nu: Åhh jag njuter av att se mitt lilla hem så julpysslat och fint.

Köpte tre hyacinter idag, fanns i blått, vittt och rosa och kunde verkligen inte bestämma mig, jag är ju beslutsångesten själv. Så det fick bli en av varje, 10kr styck på Hemköp var ett överkomligt pris tycker jag.
Nu ska vi bara se om jag redan dödat de små rackarna i min omplantering eller om det blir några blommor snart.
Spänd förväntan.

Glädje och ledsenhet. Ja allt ryms i det som kallas livet.

Lite advetsljus, röda dukar, en julstjärna, en chokladbit och några rader ur Bibeln. Vad behövs mer för att känna lite glädje och hopp? En katt kanske, och lugn, de är med överallt! :)

Kärlek! /ia

Inga kommentarer: