torsdag 25 december 2014

Frågor och svar: Åksjuka

Fick en fråga på mejlen angående Östersunds-inlägget jag skrivt där jag skrev lite om min åksjuka. Så tänkte dela med mig av frågan och svaret här med, ifall det är fler som är i åksjuketräsket ;)
 
Fråga:
Hej!
Jag läste i din blogg att du med blir åksjuk och jag undrar om du tycker det har växt bort något för dej eller ändrats så när du blivit äldre?
Vad är ditt bästa tips mot det?
 
Svar:
Hej!
Vad roligt med en blogg-mejl fråga:)
 
Min åksjuka har aldrig varit så farlig så länge jag kollar på vägen och inte läser, så det är väl kanske mitt bästa tips för att inte bli åksjuk: inte läsa, skriva sms etc.
Jag tror nästan att jag har blivit mer åksjukebenägen med åldern, men det är inte så farligt så för det mesta går det bra.
 
Annars tycker jag att det kan vara bra att äta något när man känner sig smått illamående/åksjuk, då tycker jag det brukar kännas lite bättre i magen, det 'suger' inte på samma sätt om ni förstår vad jag menar:)
När jag var tonåring tog jag åksjuketabletter när jag skulle åka långt och tenta-plugga samtidigt och då funkade det bra tyckte jag. Köper då 'Postafen' receptfritt på Apoteket.
Men denna gång funkade det ju inte alls tyvärr...
 

En till solig bild från Östersund, med utsikt över Storsjön
 
Kärlek! /ia

Inga kommentarer: