lördag 6 december 2014

Lördagslängtan

Jag BORDE verkligen plugga, och gör det litegrann ibland också. Men det är ju väldigt lätt att distraheras och kolla Facebook, Instagram och läsa bloggar istället, eller hur? 
Fast sen tror jag inte heller att man ska 'korvstoppa' sig och plugga massa timmar i sträck bara för att kunna bocka av det i kalendern, kanske att jag lär mig mer om jag pluggar en liten stund i taget och sen vilar hjärnan med annat? (Haha, vilka dåliga ursäkter jag har inför mig själv va!)

Har jobbat dag fyra av sex i detta jobbmaraton, (obs lätt överdrift igen) , men äh man längtar väl alltid efter ledigt när man jobbar? 
Och så längtar jag efter Mikael. Saknar att ha honom nära och han som får mig att skratta och känna mig glad. Egentligen är det väl bara bra att vara ensam ibland och jag behöver det kanske för att få nånting gjort med plugget och så. Men det blir liksom en rastlöshet, som kanske inte är så nyttig, när M. inte är hemma. Första timmarna kan väl va skönt men sen...ähh! 
Tänkte skriva mer om det där någon gång, känslan av att först längta efter att vara ensam men att den längtan snabbt kan bytas ut i obehag.... Kanske mer för att M. inte är här än för att jag är själv? Hmm...invecklat, ska försöka reda ut det där i ett eget inlägg nån gång.
Ingen ordentlig mat lagar jag heller när M. är borta, bara massa omeletter blir det, precis som förr i tiden i singellivet. Fast omelett (och pizza) en helg dör jag nog inte av, omelett är ju nyttigt iallafall.

Har tränat idag med, och det känns bra faktiskt. Då denna vecka varit en styrketräningsvecka tänkte jag försöka köra mer kondition och rörlighet nästa vecka. Tycker det är så svårt att veta vad jag ska fokusera på, styrka eller kondition, jag gillar och vill ju båda, så då tänkte jag om jag skulle testa att köra varannan vecka? Så behöver det inte bli lika splittrat och jag vet från vecka till vecka vilka pass jag ska välja och så. Låter väl kanske som en klok idé va? 

En bild jag tog på jobbet idag. Instängd i sjukhuskorridorerna medan det var sol. Men det var ändå väldigt fint att se det från insidan, hoppas ni njöt ni som var lediga och ute! :)

Nu ska jag försöka ta en snabbdusch, det brukar inte gå så bra för jag är ju segheten själv och duschen är varm och skön. Sedan cykla iväg, alltid cykla alltså puh!, till kyrkan där det är nattcafé. Helt ensam vill jag väl inte vara hela lördagskvällen?

Puss och kärlek! /ia

Inga kommentarer: