torsdag 4 december 2014

Kvällssurr

Nu är jag inne i rullen igen med jobb, träning, hushåll, kyrka, plugg. Och det är ju både roligt att vara sysselsatt och drygt att man känner att inte timmarna riktigt räcker till till allt man vill. Jag vill vara bara vara hemma och adventsmysa, haha.
Plugget är tyvärr det som jämt får stryka på foten bland allt annat jag vill vilket är lite synd för egentligen är det ju jätteintressant. Försöker få till det med lite pluggstunder nu eftersom det är mindre en två veckor kvar till tenta. Ohoho! Kommer faktiskt att åka upp till Östersund och skriva den där, läser ju distans utgående från Mittuniversitetet, och samtidigt passa på att kolla in stan och hälsa på Emelie på samma vända. Ska bli roligt. Östersund är ju en sån där stad jag har inbillat mig att jag skulle kunna tänka mig att bo i. Fast jag har aldrig varit där ;)

Smugit igång träningen lite efter förkylningen också med ett gympass både igår och idag. Kör lite lätt för att känna hur jag ligger till efter både sjukdom och uppehåll för resan och sjukdom innan dess. Man blir ju lite lat när man inte tränat på ett tag, den stora peppen jag hade när vi kom hem från Hawaii dog liksom litegrann med förkylningen. Men jag tror nu om jag kommer igång att röra på mig lite igen så kommer motivationen automatiskt också.

Japp, det var nog slutsurrat så för ikväll för mig, supertrött!

Den här liraren har dragit upp till Sälen i helgen, igen, och jag får vara hemma och jobba och slita;) Men jag har ju missekissarna så ensam blir jag inte, vi kommer nog mysa ändå :)

Vill säga Tack Gud och Livet för att jag får omge mig med så mycket fina, snälla människor. Det är det som betyder något, på riktigt.

Kärlek! /ia

Inga kommentarer: