torsdag 8 oktober 2015

Diet-tips?

Just nu är vi ganska många här på skeppet som går på en speciell, väldigt effektiv diet. Den är bra på så sätt att man inte har någon aptit så man slipper ju ens känna hunger fastän man inte äter något, och det lilla man får i sig ser kroppen till att göra sig av med illa kvickt...
Låter som dröm-dieten va? : Magsjuka! 

Nä men lite mer seriöst: Det är något som går runt och det sprids ju väldigt lätt såhär när vi bor så tätt tillsammans, äter tillsammans och delar toaletter. Och eftersom vi bara är ett visst antal sköterskor och annan personal så blir det ju svårt att hitta folk som kan jobba när fler och fler blir sjuka.

Jag fick det igår och man blir ju ganska ynklig och klen alltså, men har sovit till och från i ett dygn och tror att jag är lite piggare idag, även om toalettbesöken är många fler än vanligt :(
Men det som slog mig förra gången jag hade magsjuka och den här också är: vilken värk i kroppen man får. Tycker inte det är magen som är värst, har bara lite ont ibland, men värken i huvud, muskler och leder igår var inte rolig. Men no worries, det känns bättre idag.

Ni som läser detta och som tror på Gud och tror på att man kan be för att få hjälp, ni kan väl be lite för Mercy Ships och att de här sjukdomarna som cirkulerar runt, både förkylning och magsjuka, ska stoppas så att inte fler blir smittade, så att vi kan utföra vårat jobb här på bästa sätt. Och att vi som redan är sjuka ska tillfriskna fort så vi kan återgå till vårt arbete snarast möjligt.

Kärlek! /ia

Inga kommentarer: