torsdag 25 juni 2015

När det händer mycket och är pirrigt i magen

Ojojoj, det händer så mycket nu, så mycket att jag inte ens hinner skriva om det här, för mitt i alla händelser gör jag ju en väldigt intensiv nattjobbsvecka så jag sover, äter, tränar och jobbar bara i princip. Dagarna går fort iallafall.

Men visst är det konstigt att det känns som ibland händer ingenting i livet, allt står i stiltje och sen plötsligt händer allt på en och samma gång. Så har det varit nu. Det har både varit bra lyckorusande grejer, sådant som är tråkigt som allvarlig sjukdom i familjen samt sådant som bara gör att det pirrar något så ohyggligt i magen av läskig men ändå positiv spänning.
Det har varit intensivt och livsomvälvande, stora beslut som ska tas och snabbt ska det gå. Så när den här veckan är slut så är det nog en del som är annorlunda än när den startade.
När allt är spikat och klart ska jag prata klarspråk med er men kan säga så mycket att den där besvikelsen ni läste om i mitt förra inlägg har vänts till något annat.

En av alla händelser som hände i tisdags och var så bara sådär glatt lyckorusande var iallafall att mammas och pappas katt fick tre stycken små håriga, råttliknande miniungar. SÅ söta! Och jag är glad att allt gick bra och både mor och barn verkar må bra.:) Jag var där samma kväll och kikade på dem och de var helt bedårande små och söta, ja ni som vet hur mycket jag gillar katter förstår ju hur i eld och lågor jag är över detta. Så nu måste jag ju ut till Baggbo ofta och följa deras uppväxt :)


Sen är jag pirrig också för att inatt gör jag mitt sista pass innan semester, kan knappt fatta att det är sant och att ett år gått så fort, men det ska bli skönt och framförallt ser jag fram emot att jag och Micke redan nu till helgen drar iväg på lite äventyr. Sånt blir jag pirrig av, älskar ju resor och äventyr! ;) Men vi får se vad det blir, är inte helt bestämt än, men jag håller på och fixar och donar lite inför det också. Kul och spännande.
(Om någon har ett tvåmannatält som är i hyffsad kvalité för vandring och är villig att låna ut det kan ni ju höra av er till mig ;) )

Till hösten blir det nog en resa låååångt bort. Det är det som pirrar, resor gör mig glad och pirrig :)

Nu: sista jobbnatten.
Kärlek! /ia

Inga kommentarer: