måndag 21 juni 2010

--

Hej.
Nu ska jag skriva ett tråkigt blogginlägg om vad jag har haft för mig de senaste dagarna:
Typ: Jobb.
och jobb.... och jobb. I lördags var det 07.00-20.30, och sen kvart i sju igen dan efter så det blev inte så mycket helgnöjen. Men de tråkigaste att missa är nästan kyrkan på söndag förmiddag, en utav veckans höjdpunkter. Då kan man liksom bara vara, och känna sig hemma. Är verkligen något jag upptäckt under året, vilken frid och glädje och gemenskap det ger, och i framtiden ska ja försöka se till att försöka vara jobbledig så många söndagförmiddagar det går.
Vi hann iallafall med att se det kungliga bröllopet med gamlingarna på jobbet. Det var trevligt, vi hade dukat långbord, bakat bakelser med mera. Kul att gamlingarna också får festa till det ibland. Och det var ju kul att se alla kungligheter ha snygga klänningar på sig, haha.
Jag vill också gifta mig. Eller gå på bröllop åtminstonde.

I fredags när jag var ledig spenderade jag min dag såhär: spelade en fotbollsmatch, kollade 3 på TV. Det tycker jag var en bra spenderat ledig dag :) (tror att åtminstonde Jotta kan hålla med mig att jag förvaltade min ledighet på ett bra sätt, haha)
Nästa lediga dag är midsommarafton, för första gången på fyra år jag inte jobbar midsommaraftonskväll, så ja vet inte vad jag ska hitta på riktigt.

Två tråkiga grejer med att jobba mycket är dels att man är så trött när man komer hem så man orkar inte vara så social, blir mest att koppla av framför tv:n. Och att man inte hinner träna. Det märkte jag på konditionen igår när ja skulle ut och springa. Men men, ja får väl försöka komma i bättre form nån gång när det är lite lugnare och man har mer tid över. När nu det ska bli.

Jag vill ha en lägenhet i Falun, ser inte så ljust ut just nu. Tips tas emot tacksamt=)

/ ia.

Inga kommentarer: