måndag 3 augusti 2009

måndag 3 augusti

Nu är äntligen internet tillbaks efter 5 dar. Men bra att få sig en liten fejsbook-detox. De där med kaffe-detox är det inte ens någon idé för mig att ge sig in på, kaffe är för gott och karaktären är för dålig (på alla sätt).

Aja hur som haver.
Idag var de dags att snöra på sig fotbollsskorna igen efter ett alldeles för långt uppehåll. Och jag var sugen…
Men önskar vi hade haft en bredare trupp så jag inte hade fått spela nu när ja inte har tränat. För nu när de är dåligt med folk så vill man såklart ställa upp för lagets skull men är inte så roligt när man inte tränat så man inte gör sig själv eller laget rättvisa. Min farmor hade kunnat gått ut där idag och gjort lika mycket vettigt som mig idag. O tyvärr så hinner ja nog inte träna upp formen så himla mycket till de tre återstående matcherna jag har kvar att spela (nånsinn??) då de är kvällsjobb framöver också.
All träning går förresten skit just nu och de är så frustrerande. Är inte ens sugen, eller jo på att gymma och fotbollsträna, men springlusten är borta. Tycker jag inte gör annat än vilar men ändå känns benen konstan sega och måste ha världens längsta återhämtningstid.. aja nog om min dåliga form!

Är lite less på det mesta så längtar mest till 23 augusti, får då bär det iväg mot stockholmio. Känns så skönt att de kommer hända något nytt i mitt liv, vad som helst, hade ja bara gått kvar här i samma hjulspår hade ja nog deppat ihop totalt. Vill verkligen ha ett brejk och vilket miljöombyte som helst känns välkommet och med den inställningen tror ja stockholmsåret kommer bli kanon. Vad som helst är bättre än detta, haha. Nä så illa är de inte och kommer sakna alla fina vänner här hemma men vill verkligen byta lite miljö. Kanske man kan byta ut en och annan dålig tanke också. och falun- stockholm är ju inte dödligt långt så ja dyker nog upp då och då, åker lite längd och så : ) och alla som ska till sthlm under året får stryk om de inte hör av sig!

Så nu är ja pepp pepp pepp!=) speciellt roligt när flera bekanta falubor kommer finnas nära, elin i samma klass till och med, så slipper man känna sig helt ensam och mobbad också. yeah.

(och när ja flyttar till Sthlm behöver ju vissa inte undvika mig till varje pris längre, eftersom jag är sååå farlig. Eller vad är problemet? Men då blir de ju iaf fritt fram att besöka fester hos gemensamma vänner och syskon utan att riskera att stöta på mig. Fint va?

Och nu lät ja ju onödigt bitter. fast egentligen kanske ja mest är lessen att de blivit såhär… Bitter, arg, lessen. Frustrerad. Eller så bryr ja mig inte alls… ja vet faktiskt inte ens själv.. men att en av få som fått en sån stor del av mig inte ens är min vän längre är ju tråkigt. Men sånt är livet och jag får stå mitt kast och acceptera läget. Fast frustrerande när ja tror att vi hade kunnat vara vänner. Puckon!

Får vara nog för nu innan ja blir en riktig bitterfi**a : )

Kram och gonatt. / Ia

Inga kommentarer: